Tilasin itselleni uuden soittoäänen, ja se on aivan mahtava. Hopeanuoli piirretyn teema. Odottelin koko päivän innoissani, että puhelimeni soisi ja että kuulisin hienon soittoääneni, mutta illalla ymmärsin ettei kukaan soittaisikaan. Se oli aika iso pettymys. Ihmettelin kovasti, miten tässä on näin päässyt käymään.

Mä tahdon miehen. Tai naisen, tai ihan minkä vaan. Haluan vaan rakastua palavasti. Niin, ettei millään muulla kuin rakastamallani tyypillä ole mitään väliä. Uu, kaipaan sitä tunnetta kovasti.

Miten aika kuluukaan niin nopeasti? Äsken oli vielä takatalvi, ja kohta onkin jo uusi talvi. Ihanan hassun suloista. Talvi on kaunista, esteettistä aikaa. Silloin tulee hyvä mieli ja kaikki tuntuu kovin mukavalta.

Syksykin on ihanaa aikaa. Rakastan sitäkin. Lehdet tippuu puista, lämmin tai kylmä tuulenvire puhaltaa hiukset otsalta, voi tanssia sadetansseja takapihalla niin paljon kuin lystää, ja saa nauraa vaikka joka päivä, ja koko ajan.
Mutta tähän aikaan vuodesta mustikatkin maistuvat vedeltä.

Kesä on mulle aivan liian tuskaisa ja kuuma. En siedä vähissä vaatteissa olemista. Haluan pukea paljon, paljon, paljon, ja olla kuin Michelin ukko. Haluan. Keväällä taas kaikki paska nousee lumen alta ja kaikkialla haisee pahalle. Sitä paitsi talvella on loskaakin. Oivoi, tulisi se talvi nyt jo.
<3

Olisin niin onnellinen.