Purr. Hassu päivä.

Koulussa tajusin jälleen, miten kusipää Jonne oikeesti on. Se on Riikalle niiin vittumainen tahallaan. Jos en olis Jonnen kanssa näin hyvissä väleissä, vetäisin sitä ihan kunnolla turpaan, ihan oikeesti. Ja kässäntunnit oli taas jotain kamalaa sählinkiä.

Näin koulun jälkeen pikaisesti söpötystä, sit menin Outille syömään couscousia ja leipää, tupakoimaan ja juttelemaan. Siitä lähdin Sonjalle, joka panoikoi, kun oli menossa Kolmen Suuren bileisiin ja aiheena oli joku kauhuhomma. Sonja päätti olla kuollut merirosvo, ja näyttikin aika lailla yhtä pelottavalta. Torkkeli tekee siitä tytöstä hullun. ♥

Saaralle seuraavaksi, teetä juomaan ja itsemurhasta puhumaan, jonka jälkeen juoksin suoraan (ainakin melkein juoksin = bussi + metro) - ja mahdollisimman nopeasti - Vuosaaren metroasemalle ja ehdin saattaa Millan vielä kotiin. Huh, kiireistä. Vedin siis Kivikon Kaverit Ry rundin ja näin vielä kasan muitakin kavereita! ;) Oonpas hauska taas.

Ikävä Millaa. Ehdittiin nähdä liian nopeesti tänään. ;/ Huomenna onneks nähään edes melkein kunnolla. Ihanaa kun sä oot siinä. ♥

Huomenna lähen kesken koulupäivän kaverin tueks. Onneks sain äidin vihdoin suostumaan. Enkä muuten varmasti ui liikassa huomenna. Selitän vaikka, että oon niin allerginen banaanille etten voi uida tai jotain. Ääähg.