PLACEBO. PLACEBO. PLACEBO. Placebo, kelatkaa, Placebo. Noniin joo, eiköhän tullut jo kaikkille ihan selväks. Näin Brian Molkon ja kaikki muut ihanat livenä. Oli ihan upeeta. Joo.

Soittolista (ei oo järjestyksessä):

-Infra-red
-Meds
-Drag
-Follow the Cops Back Home
-Blind
-Song to Say Goodbye
-Space Monkey
-Becouse I Want You Too
-One Of a Kind

-Taste in Men
-Special K

-Bionic
-I Know

-Sleeping With Ghosts
-The Bitter End
-Special Needs

-You Don't Care About Us
-Without you I'm Nothing
-Every You Every Me

-Twenty Years
-Running Up That Hill


Voi olla rakojakin, en ole varma kaikista biiseistä. Noi on nyt järkätty levyjen mukaan. Ostin sieltä Placebon kiertuepaidan 25€ ja Once More With a Feeling -levyn, jota en siis vielä omistanut, 15€. Istuttiin C5 katsomossa kakkosrivissä paikoilla 18,19, ja 20, mulla 18. Oli kyl niin mahtava keikka. Niin ja muuten, ei me oikeastaan istuttu, seistiin, hypittiin ja bailattiin seisaalteen koko ajan. Ainaki kaloreita kulu.

Heti kun päästiin ulos, siellä tottakai sato ja oli ihan upeeta olla läpi märkä ja kävellä viileessä heti, kun se kuuma ihanuus oli loppu. Olenpas mä jälleen kerran selvä, mut kaikki tajus. Äitimamma tuli hakee jossain välis ja Miia auko päätään koko automatkan. Mä vaan kuuntelin Placeboo ja unohdin kaiken muun paitsi keikan.

En oo ikin ollu yhtä ihanal keikal. Kelasin, et saan kohtauksen niist välkkyvistä valoista, mut onneks Saara huolehti. Rakastan. Brian pyys anteeks, ettei oo kymmeneen vuoteen käynyt. Ihan tosisöpöö. Ja se näytti meille keskisormee, hyi yöks. Ja poltti tupakkaa aina kun soolot alko. Maailman hotein mies SUORAAN mun silmieni edessä. Voi God sitä vartaloa. <3
   
Ihkutan ehkä joskus lisää, moro.