Vittu että on ilosta. Mä en tajuu mikä mua vaivaa. Oon nykyään about koko ajan ihan helkkarin ilonen. Mut ne on noi isoset luultavasti. Maria ja Emmi on niin ihanii kyl ettei mitään rajaa.

"Aurinko se paistaa risukasaankin" sopii tosi hyvin tähän olotilaan. Oon ollu niin depressiivinen varmaan puol vuotta, et tää maaninenkin fiilis käy tosi hyvin. Nyt puhun ihan ku mulla olis kaksisuuntainen mielialahäiriö, mut ei mul ainakaa tietoisesti oo. :D Ellei se sit oo periytyvää mut ihan vitun sama. Luultavasti ei isältä tyttärelle.

Ryöstin nippelitietoa maanis-depressiivisyydestä Wikipediasta:

Maaninen vaihe

Epätavallisen innostunut, euforinen (=epäluonnollisen iloinen, hilpeä, haltioitunut) tai ärtyisä mielentila (tai potilas vaikuttaa sellaiselta läheistensä mielestä). Ajattelemattomien tekojen tekeminen yhtäkkiä. Vähäinen unentarve suuresta tarmokkuudesta huolimatta. Puhuminen on niin nopeaa, että toiset eivät kykene sitä seuraamaan. Ajatuksenriento. Keskittymisvaikeus, jonka vuoksi puheen aiheet vaihtelevat monta kertaa muutaman minuutin aikana. Liioiteltu voiman, suuruuden ja tärkeyden tunne. Vastuuntunnon puuttuminen, ei tunne huolta tekojen mahdollisista huonoista seurauksista esimerkiksi liian runsas rahankäyttö, sopimaton seksuaalinen aktiivisuus, järjettömiin liikeinvestointeihin ryhtyminen Depressiivinen vaihe voimakas surullisuuden, alakuloisuuden ja masentuneisuuden tunne tai mielenkiinnon menettäminen asioihin, joista normaalisti nauttii unettomuus tai lisääntynyt unen tarve ruokahaluttomuus tai lisääntynyt ruokahalu keskittymisvaikeudet ja päätösten teon vaikeus hidastuneisuuden tunne tai niin voimakas levottomuus, ettei pysty istumaan paikallaan arvottomuuden tai syyllisyyden tunne ja heikko itsetunto energian puute tai jatkuva väsymyksen tunne kuoleman tai itsemurhan ajatukset   Hahaa, salee oon noin sairas. :'D Anteeks, naurattaa kauheesti. Eihän se oo mustakaan kivaa, et faijalla on toi(kin) sairaus, mut musta olis vaan tosi hassua ajatella itelläni samanlainen. Aika jäykät ajatukset taas. Tästä päivästä tulee ihana.